Witam,
Może najpierw coś o sobie. Urodzony w roku wybuchu elektrowni w Czarnobylu na Ukrainie i ostatniej obserwacji komety Halleya. W tygodniu znaczną część czasu pożera niemiłosiernie praca, weekendy dobijają mnie szkołą. Jak widać na grę nie zostaje mi za wiele czasu, dlatego chciałbym go spędzić w fajnej atmosferze. Nie mam "ciśnienia/parcia", żeby być Super-Ultra-Mega-Koxxxem. Jako takie doświadczenie w innych MMO mam - przede wszystkim mniej więcej rok w RoM (serwer PvE). Może ktoś mnie będzie kojarzył -
AZATHOTH Mag / Priest
Może tyle o mnie, pora na krótką charakterystykę postaci
Nick: Mortanius
Klasa: Summoner
Rasa: Arisen
Aktualny level: 40
Patron: Plam (o ile komuś potrzebny)
Craft: Disassembling (na niskim poziomie, mało się tym bawiłem, ale chętnie nawiążę współpracę z wytwórcą)
Bulid (wciąż modernizowany): Off-Healer + ogólna przeszkadzajka
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany przyjęciem mnie, a potrzebował dodatkowych informacji, proszę się nie krępować (tutaj, albo na PW).
---------------------------------------------------------------------------------------------
Nie lubię pisać o sobie,więc krótko, zwięźle i na temat. Szukam, podobnie jak Mortanius, gildii z normalnymi ludźmi, chętnymi do pomocy, robiącymi za wujków i ciocie Dobre Rady, a nie rzucającymi bluzgiem. Dobra, może z tymi ciociami to przesada
Chodzi po prostu o atmosferę i kulturę w gildii. Nie znoszę chamstwa, buractwa i dzieci neo z problemami osobistymi i brakiem przyjaciół w normalnym świecie.Tak btw. sama korzystam z neostrady
Aktualnie jestem bezrobotna bez perspektyw na przyszłość. Mam dużo czasu, więc udaję że umiem grać i szwendam się po mapie uskuteczniając sztukę nie-umierania. Poprzednio traciłam życie przed RoMem (nick:
MAROU;szybkonogi
Priest/Mag) No, miało być krótko
Coś o postaci:
Nick: Elzevir
Klasa: Healer
Rasa: Arisen
Aktualny lvl: 27+
Patron: Xos ( taki trójkącik w kółeczku
)
Craft: Mining 190+ (poznam bliżej jakiegoś miłego kowala któremu bedę mogła przesyłać tony śmieci które hałdami zalegają mi już w plecaku.)
Bulid: healer dystansowy
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dla starych znajomych z RoMa - Screen z naszego pierwszego podejścia do smoka z ToWW. Szkoda, że większość z Was gra po stronie Ligii - cóż, spotkamy się na polu bitwy