Mogę dostać bana, upomnienie, cokolwiek - poddaje się karze dobrowolnie lecz nie mogłem się powstrzymać.
Z całym szacunkiem Trusk ale piszesz o profesjonalizmie i wysokim poziomie czego nie widać po Twojej ofercie. Błędy ortograficzne i stylistyczne po prostu rażą bardziej niż światła Las Vegas wzmocnione 3kk watowymi żarówkami. Nie piszę tego by mieszać cię z błotem czy jak to ująłeś robić flej ale dość dobry ze mnie człowiek i radzę po koleżeńsku byś przygotował ,,profesjonalną'' i ,,na wysokim poziomie'' ofertę na gildię jeśli chcesz trafić do odpowiednich ludzi.
Tak na przyszłość to polecam przeglądarkę Firefox która automatycznie poprawi ci błędy ortograficzne więc będziesz musiał się tylko zatroszczyć o stylistyczne.
Btw. nawet w nazwie ,,Polish Master Dragons'' jest błąd, w wolnym tłumaczeniu wyszło by ,,Polscy Mistrzowie Smoki'', a zapewne chodziło ci o Smoków więc przed smokami daj of.
Powtarzam, że na prawdę nie chodziło mi o lanie czarnej polewki, pisząc powyższy tekst kierowały mną dobre chęci i litość.
pozdrawiam
By Ci nie śmiecić w Twojej propozycji na gildię proszę administrację o usunięcie mojej wypowiedzi w tym topicu po zamieszczeniu w nim kilku ofert ludzi chcących się przyłączyć do gildii Truska. Dziękuję.