Mnie brakuje kozackich ciuchow ,zwłaszcza po stronie imperium gdzie chciałem grac ,przeszkadzaja mi tam ruskie berety albo ruskie czapki ksiedza w lidze tez magowie maja ruskie turbany a leprze czapki i ubrania były w wowie bo z daleka juz bylo widac kto jest kozak a kto noob a tutaj tylko ork fajnie wyglada w ciuchach ale orkiem nie bede grał ,i za duzo ludzi pisze po rusku i portugalsku ale dzisiaj zwrociłem juz pare razy uwage to przestali,powinny tez byc monty zeby wygodniej robic wypady na noobow z przeciwnej frakcji bo wiadomo lepiej jak sie jest szybszym niz zwierzyna,mogli by tez dodac nowa profke np ninja chetnie bym zagrał czyms takim zwłaszcza ze lubie takie klimaty np z naruto i peta madrzejszego mogli by dac bo ten albo czasem nei atakuje albo znika ni z tad ni zowond i zostaje sam warden.Fajnie tez jakby za zabijanie przeciwnikow dawali punkty za ktore mozna by kupic jakis staff dla koksow np jak masz duzo punktow to kupujesz jakas super bron co fajnie wyglada i jest silna.I powinni wprowadzic jakas dodatkowa rase bo te co sa srednio mi sie podobaja np ork i misiek fajny ludzie tez ale maja wiesniackie ubrania i z twary wygladaja jak spaslaki.Ale tak ogulnie to podoba mi sie gra leprza od runes of magic.
Heh Trusku ^^
Po 1 ortografia i poprawna polszczyzna, jeżeli jesteś młody to polecam firefoxa, google chrome, który podkreśla błędy
Po 2 żeby grać wardenem albo summonerem to TRZEBA umieć nim grać.
Jak naciśniesz żeby atakował to zaatakuje i nie ma takich sytuacji że nie, a znika pewnie dlatego że zostawiasz go z mobkiem i sam się oddalasz więc czemu się dziwisz? xD
Co do tematu to chciałabym:
1.Lepiej skonfigurowany chat
2.Dymki nad postaciami
3.Whisper, żeby po napisaniu jednej wiadomości nie wracało nas do /Say
4.Wyszukiwarka npc i zadań
5.Gildia, hmm tutaj jest bardzo uboga, można tylko zobaczyć info o gildii i ile osób jest online.
A co do wypowiedzi @Calanthe
To głosy w grze są, brakuje tylko odgłosów wypowiadania czaru i innych umiejętności.