Dlaczego dopisujesz się do tematu z talent grids, jeśli pytanie nie odnosi się do siatek talentów?
Fragment dyskusji wydzielam - proszę w przyszłości dopisywać się do odpowiednich wątków, albo zakładać nowe jeśli odpowiednie nie istnieją. Proszę czytać uważnie o czym jest wątek, a nie dopisywać się gdzie popadnie.
Ty w ogóle ulepszasz sam skill z pierwszej linijki, a do talent grid w ogóle jeszcze nie dotarłeś.
Jakbyś chciał tworzyć postać za każdym razem jak Ci się wydaje, że coś źle wybierzesz to w życiu nie dojdziesz daleko.
Na Auction House czasem pojawia się Water of Death do resetu skilli - pograj trochę i jak stwierdzisz, że Ci się na nic dany skill nie przydaje, to dopiero wtedy resetuj.
Póki co nic straconego. Ja na lv28 mam 3 wolne punkty z którymi totalnie nie wiem co zrobić, bo wszystkie użyteczne rzeczy mam już wykupione - więc mogę je przeznaczyć na cokolwiek.
Poza tym te postacie będą kasowane po CBT#4, więc po prostu graj dalej i testuj.
Osobiście Shock Wave nie używam często, ale może masz inny styl i będziesz grać inaczej z większym wykorzystaniem tego skilla.