to może teraz ja zadam pare pytań
1* raven pisałeś w innym temacie, że na magów używasz "shockwave => ML-X =>shockwave=>ML-X=>erase memory' , w związku z tym moje pytanie brzmi 'czy do tego konieczne jest władowanie rubów w zmniejszenie cooldowna ML, bo te 22s cd to chyba troche za długo na taką szybką akcje, i czy w ogole warto go zmniejszac.
2* rozkminiam rozkminiam i nie moge sie zdecydowac, mam 4 skille w głowie 'Mental Shield, Pain Transfer, Mental Cleasing, Telekinetic Pull' i dwa z nich będe maksowac, ale nie moge wybrać które
Może ktoś po krótce [albo nawet lepiej po 'dłudze' ^^] wyjaśni. Dodam, że przeczytałem wszystkie wątki o psionicu na forum + pare innych z eng.
Mental Shield - mam obecnie na 1, szczerze mówiąc rzadko używam, chociaż może z raz czy dwa mi uratowało skóre, może później się bardziej przyda? (mam 27lvl).
Pain Transfer - niby odkąd nie usuwa MO to szkoda pkt, ale na starcie z precastem w łapie naprawde mocno kopie, nawet na 1lvl, więc może warto dla dmg?
Mental Cleasing - generalnie lecze się tym tylko po walce, w czasie walki rzadko, więc myśle czy naprawde warto wbić w to 3lvl, nie lepiej pare razy więcej się podleczyć po walce niż marnować 5pkt? nabite MO tak czy inaczej trzeba usunac Trancem.
Telekinetic Pull - nad tym skilem dopiero niedawno się zacząłem zastanawiać, czy opłaca się mieć te 30% na stuna na 3lvl. A po drugie mi się wydaje czy przewrócenie się (które zawsze działa) to nie to samo co stun? bo generalnie jak już mi wejdzie stun z tych 10% to nie widzę różnicy, ale może mi się zdaje.
3* i po krótce o spectral assassin, co dają kolejne poziomy? bo w kaklulatorze nie pisze, a w grze jeszcze nie doszedłem
4* aa jeszcze mi się przypomniało, wiem że temat Hostage był już poruszany pare razy i wiem również, że nie chciałbym brać tego skila, ale stoi on na drodze do perc +5%. Lepiej by było jakby tam była pusta kratka, ale cóż.. jest Hostage. Brać hostage i +5% perc czy sobie odpuścić?
Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam