Witam
Na początek chciałbym napisać, że nie zwykłem bluzgać i wygłaszać takich opinii kiedykolwiek. To mój pierwszy raz.
Otóż jestem zirytowany istnieniem tej klasy postaci. Dlaczego?
Gram Scoutem lvl 27
Z obecnym buildem radze sobię z mordowaniem nawet Warriorów lvl 28 bez większego problemu. Tak naprawdę jedyna postacią z jaką mam problem jest Pcionist. Ale nie jakiśtam jeden tylko dosłownie każdy.
Coś jest nie tak, gdy kiedy jednak jestem w stanie stwierdzić, że jako tako potrafię grać a dzisiaj (2 razy ) dostałem w dupe od Pcionika lvl 22 oraz lvl 23. 4-5 lvli różnicy? WTF ?
Otóż taktyka PCI prosta. Mental gdzieś w krzakach (choć jedna z walk z lvlem 23 była na otwartej przestrzeni) > niewidka > stun/sleep/blind czy inne tam disable.
Wynik jest taki, że ja stopniowo dostaje dmg nie mogąc nawet dotknąć/zobaczyć Pcionika.
Co robić? Biż Mental Twina! A jasne, że bije tylko 22 lvl był w stanie utrzymać Mental Twina trzymając mnie ciągle na disable a jak miał mało życia to postawił nowego.
W taki sposób moje walki z Pci zawsze kończą się tak samo, niezależnie od mojego ekwipunku.
Coś tutaj jest ostro nie tak.
5 lvli wyższy scout nie jest w stanie rozwalić Mental Twina a co dopiero głównego maga?
Dodam że żadnego ze statów nie mam zaniżonego. Itemy z repy.. WTF?
EDIT: Gdy skończyłem to pisać to do Camp w AT wpadło 5 ludzi. 2 razy 40 lvl + 3 razy 25 lvl.
Wszyscy to PCI..
Co jest do cholery?
? Nie ma innej klasy po stronie IMP?