Autor Wątek: Psionicist, jak sobie radzi w PvP i PvE  (Przeczytany 1202 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

arkon

• Laik
  • OfflineOffline
  • Postać: Xadin
  • Archetyp: Psionicist
  • Rasa: Arisen
  • Frakcja: Imperium
  • Serwer: EU-EN ZAK
    Psionicist, jak sobie radzi w PvP i PvE
    « : 25 Marzec 2010, 00:13 »
      Dzięki wielkie, więc co do buildu raczej nie mam już wątpliwości. Miałem główny zarys ale brakowało wykończenia :P

I jeszcze jedno.. da rady psionicistem w pvp czy nadaje się on tylko do mass jako buffer i harasser? Wsumie na ZAKu niewiele mam do czynienia w pvp (jak liga raz oberwie to zaraz przybiegają 2 lub 3x '???' lvlowcy. I narazie u mnie to pvp różnie wychodzi... A że podejrzewam, że masz naprawde duży lvl to pewnie wiesz jak to wygląda w praktyce :)

Szczerze mówiąc to mam czasem chwilie zwątpienia, niby na początku jarałem się tak tym psionikiem [wcześniej do 20+ grałem paladynem] że ma stuny itp itd, duży dmg. Ale sam nie wiem czy palek jednak na dłuższą metę nie byłby lepszym rozwiązaniem.
      « Ostatnia zmiana: 25 Marzec 2010, 00:55 wysłana przez arkon »

raven3run

• Philosophus
      • **
      • OfflineOffline
      • Postać: Raven
      • Gildia: Invalid Target
      • Serwer: EU-EN ISA
        Psionicist, jak sobie radzi w PvP i PvE
        « Odpowiedź #1 : 25 Marzec 2010, 07:21 »
          Słuchaj, w pvp jest naprawdę różnie, zależy na kogo trafisz i z jakim sprzętem,  nie będę się wypowiadał co do pvp, bo psion to postać naprawdę skomplikowana i trudna w prowadzeniu, jeżeli nauczysz się nią grać to będziesz naprawdę naprawdę zadowolony.

Jako, że mam ten 40lvl to mogę ci powiedzieć jedno - pvp jest naprawę niewiele, wszyscy robią heroiki żeby się ubrać w fiolety, a psion na heroiki to postać niezastąpiona, jak zauważyłeś niewielu jest psioników z high-lvlem, dlatego będziesz często potrzebny na te instancje, bo nie dość, że posiadamy zdolność do cc 2 mobków, to jeszcze świetny dps + odnawianie many healerom, i o assassinie na bossach już nie wspomnę.

Podsumowująć, jak się tylko zaloguję, odrazu dostaję whispery od różnych osób (znajomych, lub nowych) z propozycją na heroika, także ja jestem bardzo z tego faktu zadowolony :)

arkon

• Laik
          • OfflineOffline
          • Postać: Xadin
          • Rasa: Arisen
          • Serwer: EU-EN ZAK
            Odp: Psionicist, jak sobie radzi w PvP i PvE
            « Odpowiedź #2 : 26 Marzec 2010, 00:07 »
              Zauważyłem właśnie, że to jest bardzo przydatne na instach, tj. hipnoza + shockwave. No i buffy.
              Swoją drogą z jednej strony cieszyło, że mało psioników, a z drugiej strony martwiło [bo może tak słabo, że wszyscy rezygnują z gry psionikiem?] No ale już wszystko jasne ^^

Jeszcze raz dzięki ;]