Autor Wątek: Reset profesji  (Przeczytany 245 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

unknown

• Adeptus Minor
  • OfflineOffline
  • The murderer
    Reset profesji
    « : 27 Grudzień 2009, 01:06 »
      Taka ciekawostka na którą jakiś czas temu się natknąłem..

Fumi

• Zelator
      • OfflineOffline
        Reset profesji
        « Odpowiedź #1 : 02 Styczeń 2010, 22:03 »
          Chcialem zresetowac profesje - mialem scroll z questu ale nic sie nie stalo, pod k w Currency pojawilo mi sie tylko Equipment Refiner ale nie wiem czy tego wczesniej nie bylo ^^

Wizer

• Practicus
          • *
          • OfflineOffline
            Odp: Reset profesji
            « Odpowiedź #2 : 03 Styczeń 2010, 01:02 »
              Ten zwój nie działa. W US też nie działał. Na stronach oficjalnych zostało to zgłoszone jako bug.
              IGC:
              EU CBT: Wizer (Kanian Ranger)

I believe we live in the opposite universe, where goodness is murdered, mediocrity thrived, Bill Hicks.

Ghartan

• Laik
              • OfflineOffline
                Odp: Profesje
                « Odpowiedź #3 : 10 Styczeń 2010, 16:54 »
                  W Siveri w Mercanery Pass jest quest na oduczenie się swojej profesji .Polega on na zebraniu 10 stron jakiejś księgi,nie pamiętam nazwy tego questu,dostajemy za niego scrool na oduczenie profesji.
                  Więc jeśli ktoś chce zmienić swoją profesje,to może to zrobić tutaj.

ps;przepraszam ,nie zauważyłem że taki temat już istnieje,umieściłem go w temacie profesji bo dotyczy właśnie profesji.A co do zwoju to nie wiem czy działa bo nie używałem.
                  « Ostatnia zmiana: 10 Styczeń 2010, 17:18 wysłana przez Ghartan »

Rivs

• Laik
                  • OfflineOffline
                    Odp: Reset profesji
                    « Odpowiedź #4 : 10 Styczeń 2010, 23:07 »
                      Jeśli chodzi o scroll po stronie ligi to tak sie złożyło że go użyłem. Nauczyłem sie wcześniej herbalism i stwierdziłem że to nie jest to co lubie robić :). Po zrobieniu questa, opisanego post wyżej ,użyłem scroll. Pod zakładką currency pojawiła sie kostka do gry przy której była liczba 10 (nie pamiętam co było tam napisane oprócz liczby). Jak poszedłem zebrać kwiatek na polu to w okienku przy podnoszeniu była narysowana ta sama kostka po kliknięciu której zmieniał sie rodzaj roślinki. Zwój nie robi tego co jest napisane, przynajmniej po stonie ligi