Ponieważ coraz więcej osób próbuje znaleźć lub zbyć materiały do craftu, dobrze by było to zebrać w jednym wątku, żeby się było łatwiej znaleźć nawzajem.
Proszę tutaj umieścić tylko
jednego posta na osobę, którego będziecie edytować wraz z rozwojem profesji i zmianami w zapotrzebowaniu.
Proszę umieścić następujące informacje:
IGN (in-game name), nazwa naszej postaci
Rodzaj profesji jaką się zajmujemy i jej
poziom
Serwer na którym gramy (US, czy EU oraz nazwa)
Frakcja po której stronie gramy.
Dodatkowe informacje, typu jakich materiałów potrzebujemy albo co mamy na zbyciu, w jaki sposób się z nami kontaktować i wszystko inne co uznamy za stosowne.
Posty które nie będą posiadały minimum wymaganych informacji, nadmiarowe posty, bądź próba dyskusji na najróżniejsze tematy będzie kasowana.
Poproszę same ogłoszenia czym się zajmujemy i ich ciągła aktualizacja przez edycję.
Zacznę od siebie:
IGN: Maebd
Profesja:
Leatherworking (Kuśnierstwo)
Poziom: 230
Serwer: (EU-EN) ISA
Frakcja: Imperium
Czego potrzebuję aktualnie:
Buttons
Piece of Embroidery
Ordinary Leather Strip
Ordinary Leather Pattern
Ordinary Leather Trimming
Ordinary Piece of Leather
Ordinary Leather Canvas
Ordinary Leather Ribbon
Ordinary Scrap of Leather
Co umiem robić z listy tutaj http://www.allodsdatabase.com/recipe/list/4#recipes:+1+0 Klikając na przedmiot mamy staty odpowiednio wersji białej, zielonej i niebieskiej. Większość mi wychodzi zielona, od czasu do czasu uda mi się niebieski. Białe do tej pory nie zdarzyły mi się ani razu.
Gdyby ktoś coś potrzebował dla siebie - łapać mnie w grze, albo na
xfire. Jeśli przyniesiesz własne materiały - craft będzie zupełnie za free. Jeśli ktoś chciałby mi sprzedać jakieś materiały to też się ze mną kontaktować w grze lub przez
xfire.